Skip to main content

publicerad 1.12.2021

Vi tar coronapasset i bruk den 3.12.

Du kan tryggt besöka museet. Åbo konstmuseum och Café Victor kommer att ta coronapasset i bruk fr.o.m. den 3.12.2021 på grund av restaurangrestriktionerna i området. Pass krävs tills vidare för alla museibesökare som är 16 år eller äldre. Vänligen ladda ner coronapasset innan du besöker museet och var beredd att visa din legitimation vid behov.

Gör så här:

  • Ladda ner coronapasset innan du besöker museet från Mina kanta -sidor på kanta.fi.
  • Pass krävs för alla besökare som är 16 år eller äldre.
  • Passet kan antingen printas ut på papper eller visas på din mobiltelefon (spara intyget i din telefon eller ta en skärmdump av intyget).
  • Passet kontrolleras vid ankomst till museet.
  • Var beredd att visa din legitimation.

Coronpasset är ett intyg om vaccinskydd, om ett negativt covid-19-test inom 72 timmar eller intyg om tillfrisknande från covid-19. Intyget kan hämtas från Mina Kanta-sidor. Museet läser pass med hjälp av SHM:s officiella applikation. Applikationen visar inte någon annan hälsoinformation än ett bevis för coronaskydd. För mer information, besök sidan Vanliga frågor om coronaintyg.

Ett tryggt museibesök

Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt kundsäkerheten och strävar efter att göra ditt besök så behagligt och tryggt som möjligt. Kom till museet bara om du är frisk, var noga med handhygien och håll distans med andra. Använd ansiktsmask eller visir under ditt museibesök. Ansiktsmasker för engångsbruk finns på museet. Var vänlig och använd kortbetalning – kontanta pengar tas inte emot för tillfälle.

Följ oss i sociala medier