Skip to main content

julkaistu 1.12.2021

Otamme koronapassin käyttöön 3.12.2021

Voit tulla museoon turvallisin mielin. Turun taidemuseo ja Café Victor ottavat koronapassin käyttöön 3.12.2021 alkaen aluetta koskevien ravintolarajoitusten vuoksi. Passia edellytetään toistaiseksi kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta museovierailta. Lataathan koronapassin valmiiksi ennen museovierailua ja varaudu tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi.

Toimi näin:

  • Lataa koronapassi valmiiksi ennen museovierailua Omakannasta osoitteesta kanta.fi. Passia edellytetään kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta kävijöiltä.
  • Passin voi joko tulostaa tai näyttää mobiililaitteelta (ota kuvakaappaus tai tallenna tiedosto kännykkääsi).
  • Passi tarkastetaan museoon saapuessasi.
  • Varauduthan tarvittaessa todistamaan myös henkilöllisyytesi.

Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Käyttäjä hakee passin Omakanta-palvelusta. Museo lukee passit THL:n virallisella lukijasovelluksella. Sovellus ei näytä järjestäjälle muita terveystietoja kuin todistuksen koronasuojasta. Lisätietoja saat Kanta-palvelun Usein kysyttyä koronapassista -sivulta.

Turvallinen museovierailu

Kiinnitämme erityistä huomiota asiakasturvallisuuteen ja pyrimme tekemään vierailusta mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen. Tulethan museoon vain terveenä, huolehdi hygieniasta ja pidä turvallista välimatkaa ihmisiin ja teoksiin. Edellytämme kasvomaskin tai visiirin käyttöä varmistaaksemme kaikille asiakkaillemme turvallisen vierailun ja työntekijöillemme turvallisen työympäristön. Huomaathan, että museon kassalla otetaan toistaiseksi vastaan vain korttimaksuja.

Rajoitamme tarvittaessa näyttelytiloissa samanaikaisesti olevien asiakkaiden määrää. Syksyn aikana museossa vierailee Taidetestaaja-ryhmiä arkisin klo 11 ja klo 13. Näinä  aikoina näyttelysalit saattavat olla ruuhkautuneita ja joudumme hetkellisesti rajoittamaan muiden asiakkaiden kulkua. Kiitämme kärsivällisyydestä ja toivotamme kaikille innostavia hetkiä taiteen parissa!

Seuraa meitä