Skip to main content
3.11.2022

TurkuART Afterwork

Turun taidemuseo
Torstaina 3.11.2022 klo 16.00 – 19.00
Vapaa pääsy Studioon ja Pimiöön klo 16-19
Saapuminen
TurkuART Afterwork
TurkuART Afterwork kutsuu kaikki taiteen ystävät viettämään iltapäivää ja iltaa taiteen pariin. Afterworkin ajan turkulaiset galleriat ja taidemuseot tarjoavat erilaista ohjelmaa paikasta riippuen klo 16-20.
Umppa Niinivaaran taiteilijatapaaminen klo 17
Studiossa kuvanveistäjä Umppa Niinivaara kertoo näyttelystään Anemoniamania klo 17 alkaen. Niinivaara on työskennellyt viimevuodet hurmaavan ja vaativan raku-keramiikan parissa perehtyen sen tekniikkaan ja estetiikkaan. Näyttelyn nimi viittaa merivuokkoihin, niiden muotoon ja muodonmuutoksiin. Sukellusta harrastaneelle Niinivaaralle pinnanalainen maailma on paikka, jonka hiljaisuudessa ulkopuolinen maailma katoaa. Tämä ajattomuus välittyy tilalliseksi kokonaisuudeksi installoidusta näyttelystä. 
Turun taidemuseossa Afterworkin kunniaksi tarjoamme vapaan pääsyn Studioon, Pimiöön ja kokoelmanäyttelyyn klo 16-19. Taide-elämysten kylkeen Café Victorissa pääsee herkuttelemaan syksyn mauilla.
Esillä olevat näyttelyt:
ALAKERTA Greta Hällfors-Sipilä & Sulho Sipilä (liput 10/7 € tai Museokortti)

Mukana tapahtumassa: Aboa Vetus Ars Nova, Brinkkalan galleria, Hirvensalon taidekappeli, Kirjakahvila, Titanik-galleria, Turun Taidehalli, Turun taidelainaamo, Turun taidemuseo ja Wäinö Aaltosen museo.

Koko illan ohjelma päivittyy lokakuun aikana FB-tapahtumaan.

Tägää omat kuvasi ja kokemuksesi tapahtumasta Instagramissa #turkuart ja #turkuartafterwork.

Takaisin tapahtumakalenteriin