Skip to main content

Kouluille ja päiväkodeille

Vinkit vierailuun

  • Otamme omatoimiryhmiä vastaan vain museon aukioloaikana.
  • Ilmoitathan vierailustanne etukäteen museoon info@turuntaidemuseo.fi / 040 6323 378. Samanaikaisesti kiertävien ryhmien määrä on rajattu, joten varmista, että museossa on tilaa.
  • Saavuttaessa museoon ilmoita ryhmäsi koko kassalle. Reput ja laukut on jätettävä säilytyslokeroihin (poletteja saa museosta).
  • Luokat voivat vierailla museossa kokonaisina mutta suurten ryhmien on hyvä jakautua pienempiin ryhmiin. Muistathan, että oppilaat ovat museossa opettajan vastuulla.
  • Museolta voi tarvittaessa lainata kirjoitusalustoja.
  • Teoksiin ei saa koskea – huolehdithan siis, että teoksia katsellaan turvallisen välimatkan päästä.

Opettajalle

Opettajan materiaaliin on koottu vinkkejä ajankohtaisten näyttelysisältöjen hyödyntämiseen eri luokka-asteiden opetuksessa.

Lisätietoja museon yleisötyöstä ja opastuksista kouluille antaa museolehtori Rosa-Maria Kananen: 040 359 0087  /rosa-maria.kananen@turuntaidemuseo.fi

Opettajan materiaali

Opastukset

Opastusten hinnat

Sisäänpääsy on ilmainen kaikille alle 16-vuotiaille, turkulaisille 2. asteen oppilaitosten oppilaille sekä ryhmän mukana tuleville opettajille. Opiskelijat 8 €.

Varaa opastus alla olevasta linkistä tai ottamalla yhteyttä museon infoon: 040 6323 378 / info@turuntaidemuseo.fi

Varaa opastus

Elämyspolku

Varaa opastus

Kuvanlukutaito

Varaa opastus

Verkkomateriaalit

Ala- ja yläkoulut

Taiteen talo on ala- ja yläkoulujen käyttöön suunniteltu verkkomateriaali, jossa voi tutustua Turun taidemuseon taideaarteisiin. Prezi-alustalla luotu materiaali toimii sekä tabletilla että pöytäkoneella ja soveltuu sekä ryhmä- että yksilötyöskentelyyn.

Esiopetusryhmille