Skip to main content
18.11.2021

TurkuART Afterwork

Turun taidemuseo
Torstaina 18.11.2021 klo 17.00 – 19.00
Vapaa pääsy Studioon ja Pimiöön klo 17-19
Saapuminen
TurkuART Afterwork

TurkuART Afterwork kutsuu torstaina 18.11.2021 rentoutumaan töiden jälkeen taiteen pariin. Illan aikana Turun taiteilijavetoisissa gallerioissa ja museoissa voi taiteen katsomisen ja kokemisen lisäksi osallistua myös avajaisiin ja opastuksille. Ohjelmaa järjestetään paikasta riippuen klo 16-20.

Turun taidemuseossa iltaa juhlistetaan uusin näyttelyin! Torstaina Studiossa avautuvat Aurora Reinhard: Neverfull ja Pimiössä Fuyuko Matsui: Regeneration of a Breached Thought. Vapaa pääsy avajaisiin klo 17-19. Taiteilijat ovat paikalla tilaisuudessa.

Afterwork-illan tapahtumien koonti löytyy alla olevasta Facebook-linkistä.

Mukana tapahtumassa: Aboa Vetus Ars Nova, Galleria Joella, Hirvensalon taidekappeli, Titanik-galleria, Turun Taidehalli, Turun taidelainaamo, Turun taidemuseo ja Wäinö Aaltosen museo. Illan tapahtumien koonti löytyy alla olevasta Facebook-tapahtumasta.

Omat kuvat ja kokemukset voi tägätä somessa #turkuart ja #turkuartafterwork.

_

Kiinnitämme erityistä huomiota asiakasturvallisuuteen ja pyrimme tekemään vierailustasi mahdollisimman miellyttävän. Edellytämme kasvomaskin käyttöä varmistaaksemme kaikille asiakkaillemme turvallisen vierailun ja työntekijöillemme turvallisen työympäristön. Lisätietoja turvallisesta museovierailusta löydät osoitteesta turuntaidemuseo.fi.

Takaisin tapahtumakalenteriin