Skip to main content
25.1.2024

Museokorttiklubi: Pohjoistuulen metsä

Turun taidemuseo
Torstaina 25. tammikuuta 2024 klo 16–19
Tapahtumaan voi osallistua Museokorttilla.

Ennakkoilmoittautumiset: info@turuntaidemuseo.fi / 040 6323 378

Esteetön pääsy.
Museokorttiklubi: Pohjoistuulen metsä

Omistatko Museokortin? Tervetuloa museokorttiklubille tutustumaan Pohjoistuulen metsä -näyttelyyn ensimmäisten joukossa ja taiteilijoiden läsnäollessa!

Tarjoamme Museokortin haltijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata taiteilijat Ritva Kovalainen ja Sanni Seppo sekä päästä tutustumaan Pohjoistuulen metsä -näyttelyyn heidän seurassaan. Vain Museokortin käyttäjille suunnattu preview-tilaisuus järjestetään torstaina 25.1. klo 16-16.30. Tilaisuuteen osallistujat ovat tervetulleita jäämään myös näyttelyn avajaisiin klo 17-19.

Ennakkoilmoittautumiset:

Paikkoja on rajoitetusti, varaa omasi: info@turuntaidemuseo.fi / 040 6323 378

Museokorttiklubit

Museokorttiklubeilla tapaat muita museofaneja ja koet jotain ainutlaatuista. Tapahtumat ovat suunnattu vain Museokortin haltijoille. Et vielä omista Museokorttia? Ei hätää, voit hankkia sen tapahtuman yhteydessä museosta.

Museokortti on vuosilippusi yli 350 museoon Ahvenanmaalta Inariin. Voit poiketa museossa milloin vain. Nähtävää riittää niin historian, taiteen, designin, luonnon kuin tekniikan ystäville. Museokortilla saat myös etuja ja alennuksia museoiden palveluista.

Takaisin tapahtumakalenteriin