Skip to main content
22.4.2023

Läsnäolon lauantai­aamut: Äänimaljarentoutus

Turun taidemuseo
Lauantaina 22. huhtikuuta klo 9.30 – 11.00
Osallistumismaksu 25 €, sisältää pääsylipun näyttelyihin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: info@turuntaidemuseo.fi / 040 359 0087

Saapuminen
Läsnäolon lauantaiaamut: Äänimaljarentoutus

Läsnäolon lauantaiaamuissa annettaan keholle ja mielelle aikaa taiteen äärellä. Mindfulnessin, lempeän liikkeen ja äänimaljarentoutuksen ympärille rakennetut tuokiot vietetään Handle with Care -näyttelyn teosten parissa.

Läsnäolon lauantaiaamuissa vahvistetaan kehon ja mielen yhteyttä ja suunnataan lempeä katse itseen. Harjoitukset toteutetaan omaa kehoa kuunnellen ja ne sopivat kaikille. Tunteja ohjaa Marjo Oinonen ja Sini Tefke, joilla on vuosien kokemus kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisesta muun muassa mindfulnessin ja äänimaljarentoutuksen menetelmin. Museo on aamuisin auki ainoastaan tunnin osallistujille. Osallistumismaksu 25 €/kerta, sisältää pääsylipun näyttelyihin.

la 22.4. klo 9.30–11 Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus on ihana tapa antaa aikaa itselle. Tunnilla on lupa vain olla ja nauttia maljojen soinnista pehmeällä alustalla maaten. Äänimaljojen värähtely kulkee ilmaa ja lattiaa pitkin ja resonoi solutasolla syvärentouttaen sekä kehon että mielen. Pukeudu tunnille mukaviin ja lämpöisiin vaatteisiin ja ota mukaan joogamatto ja viltti. Äänimaljarentoutuksen ohjaavat Marjo Oinonen ja Sini Tefke.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
info@turuntaidemuseo.fi / 040 359 0087

Muut kerrat:

la 1.4. klo 9.30–11 Mindfulness 

Tunnilla tehdään lyhyitä hengitys-, myötätunto- ja kiitollisuusharjoituksia ja vahvistetaan läsnäoloa hetkessä ja tilassa. Harjoitukset tehdään istuen, seisten ja makuulla. Pukeudu tunnille mukaviin vaatteisiin ja ota mukaan jumppamatto ja halutessasi viltti. Tunnin ohjaa Marjo Oinonen.

la 15.4. klo 9.30–11 Lempeä liike

Tunnilla tehdään kehoa huoltavia ja vahvistavia harjoituksia ja huolletaan kasvojen alueen lihaksia kasvojoogan menetelmin. Hengitysharjoitusten lisäksi liikutaan lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Harjoitus päättyy rentoutukseen, joten ota mukaan jumppamatto sekä lämmintä vaatetta ja viltti. Tunnin ohjaa Sini Tefke.

Takaisin tapahtumakalenteriin