Skip to main content

julkaistu 3.2.2021

Turun taidemuseo avoinna 11.2.2021 alkaen

Museossa voi vierailla ennakkovarauksella

Turun taidemuseo avautuu jälleen yleisölle 11.2.2021 alkaen Sigrid Schaumanin intensiivistä kolorismia esitellen. Museoon otetaan enintään 10 vierailijaa kerrallaan ja vierailuaika tulee varata ennakkoon museon verkkosivuilta: turuntaidemuseo.fi/ennakkovaraus.

Vierailuajat alkavat tasatunnein ja kestävät 60 minuuttia siirtymineen. Mikäli haluat viipyä museossa kauemmin, voit varata kaksi perättäistä vierailuaikaa. Sisäänpääsymaksu maksetaan saavuttaessa museon lippukassalle. Museo ottaa vastaan vain korttimaksuja, ei käteistä. Museon asiakaspalvelu auttaa pulmatilanteissa numerossa (02) 2627 100 museon aukioloaikoina.

Turvallinen museovierailu

Kiinnitämme erityistä huomiota asiakasturvallisuuteen ja pyrimme tekemään vierailusta mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen. Tulethan museoon vain terveenä, huolehdit käsihygieniasta ja pidät vähintään 2 metrin välimatkan muihin. Käytäthän koko museovierailun ajan kasvomaskia. Kertakäyttöisiä kasvomaskeja on saatavilla museossa. Museo ei toistaiseksi järjestä opastuksia tai tapahtumia eikä ota ryhmävarauksia vastaan. Museokauppa palvelee asiakkaita normaalisti, Café Victor pysyy suljettuna toistaiseksi.

Seuraa meitä