Skip to main content

julkaistu 7.3.2022

HAEMME NÄYTTELYAMANUENSSIA

Turun taidemuseo on Turun Taideyhdistys ry:n hallinnoima valtakunnallisesti merkittävä museo. Museon toimintaan kuuluvat keskeisesti kansallisaarteistoksi muodostuneen kokoelman kartuttaminen, taiteen historiaa ja ajankohtaisia taideilmiöitä esittelevät vaihtuvat näyttelyt, yleisötyö sekä tutkimustoiminta. Taidemuseo on aktiivinen ja monipuolinen taiteen ja erilaisten yleisöjen kohtaamispaikka. Tervetuloa luomaan näitä kohtaamisia kanssamme!

 

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen
NÄYTTELYAMANUENSSIA

Näyttelyamanuenssin pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat näyttelytoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteutus yhteistyössä museon muun henkilökunnan kanssa. Lisäksi näyttelyamanuenssi osallistuu museon yleiseen suunnitteluun ja kehittämiseen.

Pätevyysvaatimuksina ovat ylempi korkeakoulututkinto pääaineena taidehistoria, taidemuseoalan kokemus ja hyvä molempien kotimaisten kielten ja englannin kielen taito. Edellytämme hyvää taiteen tuntemusta ja kokemusta kansainvälisestä näyttely-yhteistyöstä sekä kokemusta projektien vetämisestä ja tuottamisesta. Arvostamme laaja-alaista paikallisen museo- ja taidekentän tuntemusta, aloite- ja yhteistyökykyä, positiivista asennetta, järjestelmällisyyttä ja joustavuutta. Lisäksi toivomme sinun omaavan hyvät vuorovaikutustaidot ja hallitsevan viestinnän sosiaalisessa mediassa.

Työ alkaa 2.5.2022 tai sopimuksen mukaan. Toimen peruspalkka on 3010 €/kk. (KVTES)

Turun Taideyhdistyksen hallitukselle osoitetut vapaamuotoiset hakemukset asianmukaisine liitteineen pyydetään toimittamaan 31.3.2022 mennessä osoitteeseen sirpa.ristolainen@turuntaidemuseo.fi tai postiosoitteeseen Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku. Kuoren merkintä ”Työhakemus / amanuenssi”.

Tiedustelut virka-aikana:

museonjohtaja Mia Haltia
050 400 3246 / mia.haltia@turuntaidemuseo.fi
turuntaidemuseo.fi

Seuraa meitä