Skip to main content

julkaistu 13.9.2021

HAEMME MUSEOPALVELUVASTAAVAA

Turun taidemuseo on Turun Taideyhdistys ry:n hallinnoima valtakunnallisesti merkittävä museo. Museon toimintaan kuuluvat keskeisesti kansallisaarteistoksi muodostuneen kokoelman kartuttaminen, taiteen historiaa ja ajankohtaisia taideilmiöitä esittelevät vaihtuvat näyttelyt, yleisötyö sekä tutkimustoiminta. Taidemuseo on aktiivinen ja monipuolinen taiteen ja erilaisten yleisöjen kohtaamispaikka.

 

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

MUSEOPALVELUVASTAAVAA

Toimenkuvaan kuuluu museon asiakaspalvelusta ja museokaupan toiminnasta vastaaminen.

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kaupallista koulutusta tai vastaavaa kokemusta, kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, hyviä sosiaalisia taitoja ja visuaalista silmää, toimisto-ohjelmien hallintaa sekä hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Lisäksi arvostamme aloite- ja yhteistyökykyä, positiivista asennetta, järjestelmällisyyttä ja joustavuutta. Kuvataiteen ja taidemuseoalan tuntemus katsotaan eduksi. Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Toimen peruspalkka on 2 109,30 euroa/kk. (KVTES)

Turun Taideyhdistyksen hallitukselle osoitetut vapaamuotoiset hakemukset asianmukaisine liitteineen pyydetään toimittamaan 1.10.2021 mennessä osoitteeseen sirpa.ristolainen@turuntaidemuseo.fi tai postiosoitteeseen Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku.

Tiedustelut 22.-23.9. klo 10-13 tai sähköpostitse:

museonjohtaja Kari Immonen
044 312 2256
kari.immonen@turuntaidemuseo.fi
turuntaidemuseo.fi

Seuraa meitä