Skip to main content
30.9.2022

Performanssiharjoite-afterwork 2

Turun taidemuseo
Perjantaina 30.9.2022 klo 17.00 – 17.30
Afterworkiin voi osallistua museon pääsylipulla (10/7 € tai Museokortti)
Saapuminen
Turun taidemuseo x Kirjan talo: Performanssiharjoite-afterwork

Afterworkissa tehdään lyhyitä, noin 15 minuutin performanssiharjoitteita ja herätellään normiarjesta poikkeavaa ajatustoimintaa ja nollataan pää työviikon päätteeksi.

Harjoitteiden tekeminen ei vaadi aiempaa kokemusta performanssista. Tehtävät on pyritty muotoilemaan siten, että jokaisella osallistujalla on mahdollisuus toteuttaa harjoite itselleen mieluisassa muodossa – on se sitten sanallinen, ruumiillinen, visuaalinen tai äänellinen. Erityisiä työvälineitä ei harjoitteissa tarvita, mutta esimerkiksi omaa muistivihkoa, kännykkää tai lippistä voi käyttää oman ajattelun tukena.

Ohjaaja: Jani Petteri Virta.

Info

Ei ennakkoilmoittautumista, mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Tapahtuma sisältyy museon pääsylipun hintaan.

Tapahtuma järjestetään joka toinen perjantai vuoden loppuun asti Turun taidemuseossa. Huom! Ei kokoontumista pe 23.12. ja viimeinen kerta järjestetään pe 30.12.2022.

Lisätietoja: elli.liippo@turuntaidemuseo.fi / 040 359 0087

. . .

Yhteistyössä: Turun taidemuseo, Jani Petteri Virta, Kirjan talo

Jani Petteri Virta on Kirjan talon organisaatiotaiteilija ja yli 80 performanssiensi-iltaa ja neljätoista yksityisnäyttelyä toteuttanut kuvataiteilija, jonka ajatukset useimmiten manifestoituvat sanoina.

Kirjan talo – Bokens hus ry on vuonna 2007 perustettu kirjallista ilmaisua edistävä yhdistys, joka on järjestänyt kirjoittajakursseja, kirjallisia tapahtumia sekä soveltavan taiteen palveluita vuodesta 2009. Palveluiden keskeisenä toiminta-ajatuksena on ollut saavutettavuus sekä kustannusten että taitojen saralla.

Takaisin tapahtumakalenteriin