Skip to main content
13.4.2024

Museokorttiklubi: Taidemuseo 120 v!

Turun taidemuseo
Gustaf Nyströmin suunnittelema Turun taidemuseo rakennuspiirroksissa.
Lauantaina 13. huhtikuuta 2024 klo 13–14
Tapahtumaan voi osallistua Museokorttilla.

OPASTUS ON TÄYNNÄ!

Ennakkoilmoittautumiset: info@turuntaidemuseo.fi / 040 6323 378

Esteetön pääsy.
Museokorttiklubi: Taidemuseo 120 v! Arkkitehtuurikierros

Omistatko Museokortin? Tervetuloa museokorttiklubille juhlistamaan 120 vuotta täyttävää museorakennustamme!

Turun taidemuseo avattiin Puolalanpuistossa yleisölle vappuna 1904, ja tänä vuonna sen valmistumisesta tulee kuluneeksi kunnioitettavat 120 vuotta. Juhlan kunniaksi järjestämme graniittilinnallemme omistetun arkkitehtuurikierroksen, jolle voivat osallistua kaikki Museokortin haltijat.

Museon sisätilojen arkkitehtuuriin keskittyvällä kierroksella tutustutaan rakennuksen historiaan ja arkkitehtonisiin yksityiskohtiin oppaan johdolla. Kierros kestää noin tunnin.

Ilmoittautumiset

OPASTUS ON TÄYNNÄ.

Tule mukaan kuulemaan lisää kaupungin kauneimmaksikin valitusta arkkitehtuurikohteesta! Paikkoja on rajoitetusti, varaa omasi: info@turuntaidemuseo.fi / 040 6323 378

Museokorttiklubit

Museokorttiklubeilla tapaat muita museofaneja ja koet jotain ainutlaatuista. Tapahtumat ovat suunnattu vain Museokortin haltijoille. Et vielä omista Museokorttia? Ei hätää, voit hankkia sen tapahtuman yhteydessä museosta.

Museokortti on vuosilippusi yli 350 museoon Ahvenanmaalta Inariin. Voit poiketa museossa milloin vain. Nähtävää riittää niin historian, taiteen, designin, luonnon kuin tekniikan ystäville. Museokortilla saat myös etuja ja alennuksia museoiden palveluista.

Takaisin tapahtumakalenteriin