Skip to main content
11.11.2023

Museokorttiklubi #2: Luonnostellen

Turun taidemuseo
lauantaina 11. marraskuuta 2023 klo 13–14
Tapahtumaan voi osallistua Museokorttilla.

Ennakkoilmoittautumiset: info@turuntaidemuseo.fi / 040 6323 378

Esteetön pääsy.
Museokorttiklubi #2: Luonnostellen

Luonnostellen-opastuksella tutkitaan taideteoksia piirtämällä Handle with Care -näyttelyssä. Noin tunnin mittaisen kierroksen aikana kuullaan syventävää tietoa näyttelyn taiteilijoiden työskentelytavoista ja hahmotetaan nykytaiteen olemusta kynän ja paperin avulla. Kierrokselle osallistuminen ei edellytä aikaisempaa piirustuskokemusta. Museo tarjoaa piirustusvälineet.

Handle with Care tarkastelee Turun taidemuseon kokoelmaan kuuluvaa nykytaidetta hoivan ja huolenpidon näkökulmasta. Näyttely ehdottaa hoivaa tekemisen ja olemisen tavaksi, jossa eletään vastuullisesti ja vastavuoroisesti niin ihmisten kuin ei-inhimillisten maailmojen kanssa. Näyttelyyn valitut teokset osoittavat, miten yhteiskunnallisessa keskustelussa ja posthumanistisissa tutkimussuuntauksissa ajankohtaiset teemat, kuten hoiva, ympäristösuhde, lajienvälisyys, ylisukupolvisuus, uusmateriaalisuus ja uushenkisyys ilmenevät aikamme kuvataiteessa.

Museokorttiklubit

Museokorttiklubeja järjestetään Turun taidemuseossa syksyn aikana 28.10. / 11.11. / 18.11.2023.

Museokorttiklubeilla tapaat muita museofaneja ja koet jotain ainutlaatuista. Tapahtumat ovat suunnattu vain Museokortin haltijoille. Et vielä omista Museokorttia? Ei hätää, voit hankkia sen tapahtuman yhteydessä museosta.

Museokortti on vuosilippusi yli 350 museoon Ahvenanmaalta Inariin. Voit poiketa museossa milloin vain. Nähtävää riittää niin historian, taiteen, designin, luonnon kuin tekniikan ystäville. Museokortilla saat myös etuja ja alennuksia museoiden palveluista.

Ennakkoilmoittautumiset:

Paikkoja on rajoitetusti, varaa omasi: info@turuntaidemuseo.fi / 040 6323 378

Takaisin tapahtumakalenteriin