4.4.2020

Lauantaina 4. huhtikuuta 2020 klo 19.00 – 22.00

Liput ennakkoon 13 € / ovelta 15 €
SaapuminenFacebook-tapahtuma
Museo on suljettu toistaiseksi ja kaikki tapahtumat on peruttu toukokuun loppuun asti.

Loppukevään keikat siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Jo ostetut keikkaliput käyvät uudelle keikkapäivälle. Ostetun lipun voi myös tarvittaessa palauttaa Café Victoriin.

Café Victorin, ohjelmatoimisto Alt Agencyn ja Turun taidemuseon yhteistyössä aloittama konserttisarja jatkuu keväällä 2020 neljän konsertin muodossa.

Tulevana keväänä taidemuseon aulassa esiintyvät:

1.2. Pekko Käppi (soolo), liput ennakkoon 10 € / ovelta 12 €
7.3. Rosita Luu (duo), liput ennakkoon 10 € / ovelta 12 €
4.4. M (akustinen trio), liput ennakkoon 13 € / ovelta 15 €
2.5. Samae Koskinen (soolo), liput ennakkoon 13 € / ovelta 15 €

Luvassa on neljä lämminhenkistä iltaa, joiden aikana voi musiikin ohella nauttia Café Victorin myymistä virvokkeista sekä suolaisista ja makeista herkuista. “Haluamme yhdistää kaksi eri kulttuurimaailmaa ja luoda miellyttävän kokemuksen ihmisille.” sanoo Eetu Korhonen, yksi Café Victorin yrittäjistä.

Konserttilippuja voi ostaa suoraan Café Victorista ja ovelta tapahtumailtana, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Konserttilipulla pääsee myös kaksi yhden hinnalla Turun taidemuseon näyttelyyn. Etu voimassa vuoden loppuun saakka!

Ovet avataan tapahtumailtoina klo 19. Keikat alkavat klo 20 ja kestävät noin tunnin ilman väliaikaa.

Järjestäjät: Café Victor, Alt Agency ja Turun taidemuseo

Takaisin tapahtumakalenteriin