Skip to main content
9.4.2024

Etäopastus: Pohjoistuulen metsä

Zoom
tiistaina 9. huhtikuuta 2024 klo 17.30 – 18.30
Maksuton, kaikille avoin etäopastus. Ei ennakkoilmoittautumista.
Tapahtuma toteutetaan etänä Zoom-alustalla.

Osallistumislinkki opastukselle: https://us02web.zoom.us/j/84063707938

Etäopastus Pohjoistuulen metsä -näyttelyyn

Etäopastuksella pääset kurkistamaan Pohjoistuulen metsä -näyttelyn teoksiin ja kuulemaan niiden taustoista omalta kotisohvaltasi käsin. Noin tunnin kestävä opastus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kahden palkitun valokuvaajan, Ritva Kovalaisen ja Sanni Sepon, näyttely kertoo pohjoisesta havumetsästämme, joka ylläpitää monimuotoista elämää ja on kymmenientuhansien eliöiden koti. Metsäaiheen parissa jo 30 vuotta työskennellyt taiteilijakaksikko kuljettaa näyttelyvierasta vielä jäljelläoleviin luonnonmetsiimme tarkastelemaan elämän kirjoa ja geneettistä runsautta, hiilen varastoitumista, veden kiertokulkua sekä puiden pitkää elämänkaarta, jossa elämään, kuolemaan ja maatumiseen kuluu jopa tuhat vuotta. Taiteilijoiden perehtyneisyys ja tutkiva ote piirtää tiedollista perspektiiviä runollisten valokuvien rinnalle. Metsän ekosysteemi näyttäytyy monimutkaisten vuorovaikutusverkostojen kokonaisuutena, jossa kaikki kietoutuvat toisiinsa.

Osallistuminen

Opastus toteutetaan Zoom-alustalla, jossa osallistujat voivat halutessaan keskustella, kommentoida ja esittää kysymyksiä oppaalle. Tapahtuma avautuu noin 10 minuuttia ennen opastuksen alkua.

Osallistu opastukselle tästä linkistä: https://us02web.zoom.us/j/84063707938

Takaisin tapahtumakalenteriin