Toimitusehdot

Toimituskulut

Toimituskuluja tilauksista Suomeen Turun taidemuseon verkkokauppa perii 10 ¤/lähetys.
Toimituskuluja tilauksista Eurooppaan Turun taidemuseon verkkokauppa perii 28 ¤/lähetys.
Toimituskuluja tilauksista Euroopan ulkopuolelle Turun taidemuseo perii 32 ¤/lähetys.

Toimitusaika

Tuote lähetetään 2–5 työpäivän sisällä tilauksen saapumisesta, mikäli se löytyy varastostamme. Jos tuote on tilapäisesti loppu, toimitusaika on hieman pidempi. Mikäli tilaaja toivoo saavansa tuotteen toimitetuksi tiettyyn päivään mennessä, on siitä hyvä mainita tilauksen yhteydessä. Pyrimme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin aina, kun se on mahdollista.

Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa tilaamansa tuote neljäntoista (14) päivän sisällä tilauksen saapumisesta edellyttäen, että tuote palautetaan samassa kunnossa kuin se oli saapuessaan kuluttajalle. Palautusasioissa olkaa yhteydessä Turun taidemuseoon sähköpostilla shop@turuntaidemuseo.fi tai puhelimella (02) 262 7100.

Muuta huomioitavaa

Tuotteiden maksu tapahtuu PayPal-maksujenvälitysjärjestelmässä. Jos asiakkaalla ei ole luotuna omaa PayPal-tiliä, voi hän silti maksaa ostoksensa luottokortilla PayPalin vieraana. Kun olet valinnut haluamasi tuotteen tai tuotteet Muusan verkkokaupasta, paina ''Kassalle''-linkkiä ja sinut ohjataan maksujärjestelmään. Löydät lisätietoja PayPalista yhtiön verkkosivuilta: www.paypal.com

Museokauppa Muusa käsittelee asiakkaan henkilötietoja aina luottamuksellisesti.


Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2018