Senioreille

SENIORIPÄIVÄT

Keväisin ja syksyisin järjestettävä senioripäivä on tilaisuus tutustua ajankohtaisiin näyttelyihin ja nauttia mielenkiintoisesta ohjelmasta.

Kevään senioripäivää vietetään keskiviikkona 27.3.

11.00 opastus: Neljä elementtiä -kokoelmanäyttely
12.00 opastus: Hannaleena Heiska
13.00 guidning på svenska: Hannaleena Heiska

14.00 luento: Annakaisa Suominen: Muistoja ikä kaikki. Merkitykselliset muistot ja ihmisen hyvinvointi

Ilmoittaudu senioripäivään 

Senioripäivän ohjelma sisältyy pääsylipun hintaan (eläkeläiset 6 ¤, saattajat ilmaiseksi). Ennakkoilmoittautuminen: info@turuntaidemuseo.fi / 02 2627 100.

Lisätietoja museoon saapumisesta ja esteettömästä kulusta löydät täältä.

KULTTUURIYSTÄVÄN KANSSA MUSEOON?

Turun taidemuseo on mukana Suomen Punaisen Ristin Turun osaston Kulttuuriystävä-toiminnassa. Kulttuuriystävät ovat koulutettuja vapaaehtoisia, jotka tulevat ikääntyvien seuraksi ja turvaksi ennalta sovittuun kohteeseen. Kulttuuriystävä ei ole näyttelyopas tai henkilökohtainen avustaja, vaan kohteeseen etukäteen tutustunut, kevyissä avustustehtävissä toimiva henkilö.

Kulttuuriystävän kanssa liikkuessasi maksat vain oman sisäänpääsymaksusi kohteeseen sekä yhteiset matkakulunne kotisi ja retkikohteesi välillä. Kulttuuriystävän kanssa voit käydä Turun taidemuseon lisäksi myös mm. Turun kaupunginteatterissa, TFO:n konserteissa, Forum Marinumissa, Kaarina-Teatterissa ja Logomossa.

Kulttuuriystävät on Turun seudulla pilottihanke, mutta se on saanut mallinsa Jyväskylän Kulttuuriluotsi-toiminnasta. Toiminta tähtää ikääntyvien elämänlaadun ja hyvinvoinnin paranemiseen. Tavoitteena on, että kulttuuriystävistä saada vakiintunut ja aktiivinen vapaaehtoistoiminnan muoto Turussa ja sen lähialueilla.

KULTTUURIYSTÄVÄT VALMIINA PALVELUKSEEN!

Koulutetut kulttuuriystävät ovat valmiina lähtemään ikäihmisten mukaan turvalliseksi kumppaniksi erilaisiin kulttuuritapahtumiin. Kulttuuriystävän voi ottaa mukaan vaikkapa teatteriin, taidenäyttelyyn tai konserttiin.

Kulttuuriystävä tilataan SPR:n Turun osaston ystävävälityksestä  p. 046 920 4142 (ma-pe 10-14). 

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2019