Opastukset

YLEISÖOPASTUKSET

Noin tunnin mittainen yleisöopastus tutustuttaa esillä olevaan päänäyttelyyn mutta oppaat ottavat mahdollisuuksien mukaan myös yleisön muita toiveita huomioon. Kaikille avoimet yleisöopastukset eivät vaadi ennakkovarausta ja niille voi osallistua museon pääsylipulla.

Suomenkieliset opastukset sunnuntaisin klo 13 ja 15
Ruotsinkieliset opastukset kuukauden 1. ja 3. sunnuntai klo 14

TILATTAVAT OPASTUKSET

Koe parhaat palat museosta oppaan johdolla! Opastus tutustuttaa esilläoleviin näyttelyihin ja museorakennukseen mutta myös ryhmän omista toiveista voidaan sopia erikseen ennakolta. Opastus kestää noin tunnin ja ryhmän maksimikoko on 25 henkeä/opas.

Opastuskielinä suomi, ruotsi, englanti ja venäjä. Lisäksi museo tarjoaa kuulovammaisille ryhmille viittomakielisiä opastuksia maksutta. 

Tarjoamme myös valmiita teemaopastuksia, mm:

TAITEEN TALO

Vuonna 1904 avattu Turun taidemuseo on Suomen toiseksi vanhin taidemuseo. Opastuksella kuullaan museorakennuksen tarinaa ja tutustutaan sen arkkitehtuuriin.

TAIDEPRUUVI

Suosittu Taidepruuvi palaa Robert Doisneaun näyttelyn ajaksi! Taidepruuvi yhdistää näyttelyopastuksen ja viininmaistelun moniaistiseksi kokonaisuudeksi. Opastuksella tutustutaan ranskalaisvalokuvaaja Robert Doisneaun näyttelyyn, jonka jälkeen maistellaan kuvien kepeään tunnelmaan sopivia roseeviinejä. Kesto noin 1,5 tuntia, tilattavissa max. 15 hengen ryhmille 9.6.-27.8.2017. Hinta 200 ¤ + pääsyliput.

OPASTUSTEN HINNAT

Arkisin 55 euroa + pääsyliput
Viikonloppuisin 70 euroa + pääsyliput

Koululais- ja päiväkotiopastuksista saat tietoa Koulut-sivun alta.

TEE VARAUS

Soittamalla numeroon (02) 2627 100 (ti–pe 11–19, la–su 11–17) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@turuntaidemuseo.fi.

Lisätiedot ja varaukset viittomakielisistä opastuksista saat suoraan oppaalta Heli Rupposelta: helirupponen@msn.com.

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2014