Minifotomaraton Taiteiden yönä 18.8.
25.07.2011

Minifotomaraton 18.8. klo 18–22

Leikkimielinen valokuvauskilpailu, jossa on 10 aihetta ja 4 tuntia aikaa niiden kuvaamiseen! Aiheet julkistetaan Taiteiden yönä klo 18 taidemuseossa sekä osoitteessa www.facebook.com/turkuartmuseum.

Kuvaa ja voita VIP-käynti taidemuseoon itsellesi ja ystävillesi! Käyntiin sisältyy tervetuliaismalja, pääsyliput ja näyttelyopastus vapaasti valittuna ajankohtana. Jaossa myös muita palkintoja tuomariston suosikeille.

Minifotomaratonille osallistuminen

1. Minifotomaraton on leikkimielinen valokuvauskilpailu, jossa kuvataan 10 kuvaa annetuista 10 aiheesta Taiteiden yönä 18.8. klo 18–22.
2. Aiheet julkistetaan klo 18 taidemuseossa sekä Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/turkuartmuseum.
3. Tekniikkaa ei ole rajoitettu mutta kilpailuun osallistuvat kuvat on voitava ladata Facebookiin.
4. Valmiit kuvat ladataan kilpailijan omaan Facebook-profiiliin. Luo Minifotomaraton-niminen albumi ja järjestä kuvat oikeaan, aiheiden mukaiseen järjestykseen. Voit myös nimetä kuvat aiheiden mukaisesti.
5. Tarkista, että kuva-albumin asetuksissa sallit Minifotomaraton-kuviesi katsomisen kaikille. Näin kuvat näkyvät myös tuomaristolle.  
6. Kopioi albumisi linkki kohdasta ”Jaa tämä albumi kenelle tahansa lähettämällä tämä julkinen linkki” ja liitä se Turun taidemuseo-sivun seinälle.
7. Huomaa, että lisätäksesi linkin taidemuseon FB-profiilin seinälle sinun täytyy olla Turun taidemuseo -ryhmän jäsen. Voit liittyä ryhmään tykkäämällä sivusta.
8. Kuvien lataaminen ja linkitys taidemuseon FB-sivulle on tehtävä pe 19.8. klo 12 mennessä.
9. Voittajat julkistetaan taidemuseon FB-sivulla ja taidemuseon www-sivuilla ma 22.8.

Huomioithan, että…

Kilpailuun osallistuneita muistutetaan hyvän maun rajoista ja kuvaamiseen liittyvistä tekijänoikeuksista: jos kuvassa esiintyy tunnistettava henkilö, on kuvaajalla oltava lupa hänen kuvaamiseen ja kuvan siirtämiseen nettiin. Alaikäisen henkilön kohdalla lupa on kysyttävä huoltajalta. Osallistumalla kilpailuun kuvaaja antaa Turun taidemuseolle luvan käyttää kilpailukuvia Facebook-sivullaan ja www-sivullaan kilpailusta tiedotettaessa ilman erillistä korvausta.

Hauskaa maratonia ja onnea kisaan!

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2020