Olemme mukana Museokortissa
28.04.2015

Aloita vuoden mittainen kulttuurimatka Turun taidemuseosta!

Museokortti on yli 200 suomalaisen museokohteen yhteislippu, joka on voimassa vuoden ensimmäisestä käyttöpäivästään. Kortti on henkilökohtainen mutta sen voi ostaa myös lahjaksi. Museokortteja myy Turun taidemuseon lisäksi muut korttiin liittyneet museot ja Museot.fi -verkkokauppa.

Suomen museoliiton lanseeraamassa Museokortissa ovat mukana Suomen suurimmat taide- ja kulttuurihistorialliset museot, merkittävimmät erikoismuseot, alueelliset museokeskukset sekä paljon paikallisia museokohteita. Pelkästään Turussa kortilla voi vierailla 20 eri kohteessa. Mukana ovat Turun taidemuseon lisäksi mm. Aboa Vetus & Ars Nova, Forum Marinum ja Turun museokeskuksen museot. Listaus kaikista Museokortti-kohteista löytyy osoitteesta: www.museot.fi/museokortti.

Vuoden 2016 alusta lähtien uudet Museokortit maksavat 59 euroa mutta vuonna 2015 ostetun kortin voi uusia 54 euron hintaan, mikäli kortti on vielä voimassa. Käyttöajan umpeutumisen jälkeen uusiminen maksaa 59 euroa.

Henkilökohtaista palvelua ja lisätietoja saa Museokortti-museoiden lipunmyynnistä ja Museokortin asiakaspalvelusta numerosta 044 784 5745 (arkisin klo 9-12).

Museokortin asiakassivun löydät nyt osoitteesta Museot.fi/asiakassivu. Pääset sivulle syöttämällä 12-numeroisen asiakasnumerosi, jonka näet oman Museokorttisi etupuolelta. Ensimmäisellä käyttökerralla luot itsellesi myös henkilökohtaisen salasanan, jonka avulla pääset kirjautumaan sivulle vastaisuudessa.

Facebook.com/Museokortti
Twitter.com/Museokortti
Instagram.com/Museokortti


Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2019