TurkuArt Afterwork to 12.11.
26.10.2015

Torstaina 12.11. turkulaiset taidemuseot ja taiteilijavetoiset galleriat täyttyvät ihmisistä, kohtaamisista ja puheensorinasta, kun TurkuART Afterwork pitää jälleen gallerioiden ja museoiden ovet auki iltaan saakka. Jokainen on tervetullut kokemaan taidetta omalla tavallaan ja juuri omana itsenään. Tarjolla on näyttelyiden lisäksi myös erikoisohjelmaa kuten tanssia, taiteilijatapaamisia ja avajaisia. Tervetuloa nauttimaan, ihastelemaan, ihmettelemään sekä tapaamaan kavereita!

Mukana TurkuArt Afterworkissa ovat Aboa Vetus & Ars Nova, B-galleria, Galleria Joella, Galleria Jänis, Galleria Å, Köysiratagalleria, Titanik-galleria, Turun taidelainaamo, Turun taidemuseo, Valokuvakeskus Peri, Vanhan suurtorin galleriat ja Wäinö Aaltosen museo.

TURUN TAIDEMUSEO, afterwork klo 16-19

Sadan vuoden kuvia -näyttelyyn liittyvä piirustustyöpaja museon suuressa salissa klo 17–18.30. Työpajassa katsotaan piirtämällä, jäljennetään nähtyä ja luodaan omaa. Mukaan tarvitset vain itsesi ja innostuksesi, aiempaa taustaa piirustusharrastuksesta tarvita. Työpajaa ohjaa kuvataitelija Juha Welling, joka antaa aiheita, ideoita ja vinkkejä oman piirtämisesi tueksi. Osallistumismaksu 10 ¤ (sis. ohjauksen, materiaalin ja museon sisäänpääsyn).
TurkuArt Afterwork -illan aikana klo 16–19 tarjoamme myös ilmaisen sisäänpääsyn Studio- ja Pimiönäyttelyihin!

Tägää omat kuvasi tapahtumasta Instagramissa #turkuartafterwork

Lue koko ohjelma ja liity tapahtumaan Facebookissa

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2020