Opiskelijapäivä 9.10.
25.09.2015

Näe uudet näyttelyt ensimmäisten joukossa maksutta opiskelijakorttia vilauttamalla! 

Turun taidemuseo järjestää perjantaina 9.10. kaikille opiskelijoille omistetun teemapäivän, jolloin opiskelijat pääsevät tutustumaan ensimmäisten joukossa ensimmäistä päivää esilläoleviin syksyn näyttelyihin. Sisäänpääsy museoon on maksuton voimassaolevalla opiskelijakortilla koko päivän ajan klo 11-19.

Tarjoamme päivän aikana myös opiskelijoille suunnattua ohjelmaa. Hienostuneen ja hurmaavan dandyn teoksiin tutustutaan oppaan johdolla Nils Dardel ja moderni aika -näyttelyssä klo 13 alkavalla kierroksella. Esimakua syksyn piirustustyöpajasta saadaan perjantaina klo 14.30-16, kun museon suuressa salissa inspiroidutaan kokoelmanäyttely Sadan vuoden kuvia teosten ympäröimänä. Piirustustyöpaja on avoin eikä vaadi ilmoittautumista tai omia tarvikkeita. Tuo vain itsesi ja innostuksesi!

Opiskelijapäivä on osa Suomen Museoliiton lanseeraamaa Mennään museoon! Koululaisten ja opiskelijoiden Museoviikkoa, joka järjestetään tänä vuonna 6.-9.10.2015. Viikon aikana suomalaisissa museoissa järjestetään koululaisille ja opiskelijoille monipuolista ohjelmaa. Museoiden ohjelmat päivittyvät Mennään museoon -portaaliin osoitteessa www.museoliitto.fi/mennaanmuseoon. Museoviikko löytyy myös Facebookista.

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2019