Hanki hyvä elämä Kulttuurikunto-kampanjalla!
03.02.2010

Turun taidemuseo on mukana valtakunnallisessa Kulttuurikunto-kampanjassa.

Kulttuurikunto pyrkii yhdistämään kulttuuritarjonnan, työnantajien kannustuksen ja kulttuurikuntoilijoiden aktiivisuuden verkostoksi, jossa kaikki hyötyvät. Kulttuurikunto-kampanjan tavoitteena on poistaa kulttuurin käyttöön liittyviä pelkoja ja ennakkoluuloja, innostaa uusien lajien kokeiluun, saada aikaan myönteisiä kulttuurielämyksiä ja tehdä kulttuurin käytöstä helppo osa arkea.

 Kulttuurikunto on Suomen Kulttuurirahaston ja YLEn mittava, valtakunnallinen yhteishanke, joka käynnistyi syksyllä 2008. Kampanjan keskeisenä välineenä on kulttuurikuntokortti, jonka saa Kulttuurikunnon nettisivuilta ja kulttuurilaitoksista. Korttia tarjotaan myös työnantajien käyttöön; päämääränä on kannustaa työnantajia ottamaan kulttuurikuntoilu osaksi työhyvinvoinnin kehittämistä – ja samalla nostamaan työpaikan vetovoimaa.

Oheisella ”Kulttuurikunto suosittelee” -logolla varustetut tapahtumat soveltuvat erityisesti aloitteleville, pitkän poissaolon jälkeen kulttuurin pariin palaaville tai uusia kokemuksia etsiville kulttuurikuntoilijoille. Kulttuurikunto-kampanja muistuttaa, että jo kolme kertaa viikossa puoli tuntia kulttuuria riittää ylläpitämään kulttuurikuntoa. Tervetuloa kuntoilemaan!

Lisätietoja kampanjasta:

www.kulttuurikunto.fi
www.kulturkondis.fi
 
 

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2020