Joulukonserttisarja 27.11.-19.12.
24.11.2014

Turun taidemuseo tarjoaa loppuvuonna runsaasti jouluista oheisohjelmaa. Joulun odotus alkaa perinteiseen tapaan sytyttämällä taidemuseon joulukuusen valot torstaina 27.11. klo 16. Joulukuusen käytännön järjestelyistä vastaa tänäkin vuonna Turun urheilusaunan ystävät ry. paikallisten yritysten tuella.

Joulun lähetessä taidemuseossa nautitaan neljän joulukonsertin sarjasta. Konserttisarjan avaa torstaina 27.11. klo 17 Turun oopperakuoro. Kuorolaiset esittävät yksin ja yhdessä perinteisiä joululauluja. Konsertissa kuullaan mm. Maa on niin kaunis, En etsi valtaa loistoa, Talven ihmemaa sekä Kulkuset. Mukana on myös yhteislauluja. Konsertin pianistina toimii Saana Iljin ja kuoroa johtaa Katriina Virta. Konsertin juontavat Rosmariini Mach ja Sami Lallukka. Seuraavan kerran jouluisia säveliä kuullaan torstaina 11.12. klo 17 Laulavat sydämet -ryhmän joulukonsertissa.

Perjantaina 12.12. klo 17 museon ilmaisillassa soi Turun seudun musiikkiopiston lapsikuoron konsertti. Lapset esittävät ranskankielisiä joululauluja sekä itse säveltämiään ja sanoittamiaan lauluja. Tällä hetkellä kaikki TSMO:n lapsikuorolaiset ovat Vähä-Heikkilän koulun ranskan kieliluokilta ja ovat iältään 7-11-vuotiaita. Konsertin juontavat lapsikuorolaiset Christenvie Nzoko ja Viveca Helander. Kuoroa johtaa Katriina Virta.

Konserttisarja päättyy perjantaina 19.12. klo 17, kun ilmaisillassa esiintyvät Johanna ja Mika Kaarto. Konsertissa kuullaan jouluisia sävelmiä ja Bachia fluteboxaten. Konsertti alkaa akustisella bassolla ja puuhuilulla yhdessä ja erikseen. Konsertin jälkipuolella kuullaan fluteboxingia ja funkkia moderneilla soittimilla ja tekniikoilla. Luvassa on jouluistakin musiikillista iloittelua! Vapaa pääsy.

Ohjelma 19.12.

Michel Corrette: Sonaatti D:
 - Adagio
 - Allegro
 - Adagio
 - Rondo (allegro)
Anon. : Medieval Dance

J. Loeillet: Sonaatti D:
 - Largo
 - Allegro

J-M. Leclair: Aria h:

Anon. : Song of the Ass
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I. Clark: The Great Train Race, huilu

V. Wooten: Sex in a Pan, basso

J. S. Bach: Badinerie h: (sov. Greg Pattillo), huilu

R. Hendrix: Experimental Funk Rock Bass & Flutebox Grooves, sov. Kaartot, basso + huilu

H. Koie: Nisse-polkka, huilu + basso

*

Torstai-iltojen konsertteihin voi osallistua museon pääsylipulla, perjantain ilmaisiltoina järjestettäviin konsertteihin on vapaa pääsy.

JOULUKONSERTIT
to 27.11. klo 17 Turun oopperakuoron joulukonsertti
to 11.12. klo 17 Laulavat sydämet -joulukonsertti
pe 12.12. klo 17 Ilmaisillassa soi: Turun seudun musiikkiopiston lapsikuoron joulukonsertti (vapaa pääsy)
pe 19.12. klo 17 Ilmaisillassa soi: Johanna ja Mika Kaarto (vapaa pääsy)

Lisää jouluista oheisohjelmaa löydät täältä.

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2020