Talvilomalla museoon 18.-21.2.
17.01.2014

Taidemuseo tarjoaa ohjelmaa pienille talvilomalaisille ja heidän perheilleen koulujen talvilomaviikon aikana 18.–21.2. Emil Wikströmin oman ajan maailmaan eläydytään päivittäin klo 12 tarinallisilla opastuksilla, joiden innoittamina päästään tekemään myös omia veistoksia omatoimisessa paperiveistostyöpajassa klo 13–15. Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta kaikilta alle 16-vuotialta.

Varttuneemmille taiteenystäville taidemuseo tarjoaa yleisöopastuksia tiistaisin klo 17.30 ja sunnuntaisin klo 13 ja 15. Opastusten kesto on noin tunti ja niille voi osallistua museon pääsylipulla. Ei ennakkoilmoittautumista.

Elämykselliset opastukset Kiveen kätketty kauneus -näyttelyyn ti-pe klo 12: Piipahda Pariisissa, vieraile Visavuoressa
Emil Wikströmin Kiveen kätketty kauneus -näyttelyynliittyviä draamaopastuksia järjestetään tiistaista perjantaihin klo 12. Opastuksella eläydytään tarinoiden kautta Emil Wikströmin oman ajan maailmaan ja käydään mielikuvitusmatkalla vuosisadanvaihteen Pariisissa ja vastavalmistuneessa Visavuoressa. Oppaan johdolla tutkitaan muun muassa kuvanveistossa käytettäviä materiaaleja ja etsitään kiveen kätkettyä kauneutta. Opastukset on suunnattu kouluikäisille lapsille ja perheille ja opastus kestää noin 45 minuuttia. Opastukselle voi osallistua pääsylipun hinnalla, alle 16-vuotiaat maksutta.

Paperiveistostyöpaja ti-pe klo 13-15
Omatoiminen paperiveistostyöpaja on avoinna talvilomaviikolla tiistaista perjantaihin museon aulassa klo 13–15. Paperiveistostyöpajassa kaikki pääsevät taitellen ja liimaten luomaan paperista erilaisia geometrisiä muotoja tai koostamaan muotoja paperia yhteen liittämällä. Omaa paperiveistosta voi värittää tai kuvittaa puuvärein ja liiduin. Työpajassa on tarjolla paljon ideoita oman pienen paperiveistoksen tekemiseen ja tarvittavat materiaalit. Työpaja löytyy museon aulasta ja on maksuton.

Tervetuloa opastuksille ja työpajaan!

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2020