Etsimme joukkoomme museopalveluvastaavaa
21.03.2013

Turun taidemuseo - Varsinais-Suomen aluetaidemuseo on Turun Taideyhdistys ry:n hallinnoima valtakunnallisesti merkittävä museo. Museon toimintaan kuuluvat keskeisesti kansallisaarteistoksi muodostuneen kokoelman kartuttaminen, taiteen historiaa ja ajankohtaisia taideilmiöitä esittelevät vaihtuvat näyttelyt, alueellinen ja valtakunnallinen alan kehittäminen, museopedagogiikka sekä tutkimustoiminta. Taidemuseo on aktiivinen ja monipuolinen taiteen ja erilaisten yleisöjen kohtaamispaikka.

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

MUSEOPALVELUVASTAAVAA

Toimenkuvaan kuuluu museon asiakaspalvelusta ja museokaupan toiminnasta vastaaminen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kaupallista koulutusta tai vastaavaa kokemusta, kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, hyviä sosiaalisia taitoja ja visuaalista silmää, toimisto-ohjelmien hallintaa sekä hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Lisäksi arvostamme aloite- ja yhteistyökykyä, positiivista asennetta, järjestelmällisyyttä ja joustavuutta. Kuvataiteen ja taidemuseoalan tuntemus katsotaan eduksi. Työ alkaa 22.7.2013 tai sopimuksen mukaan.

Toimen peruspalkka on 1812 euroa/kk. (KVTES)

Turun Taideyhdistyksen hallitukselle osoitetut hakemukset asianmukaisine liitteineen pyydetään toimittamaan 19.4. mennessä (postileima) Turun taidemuseoon, Aurakatu 26, 20100 Turku.

Tiedustelut virka-aikana:
museonjohtaja Kari Immonen puh. (02) 2627 099, kari.immonen(at)turuntaidemuseo.fi.

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2019