Amanuenssin paikka avoinna Turun taidemuseossa
16.10.2012

Turun taidemuseo - Varsinais-Suomen aluetaidemuseo on Turun Taideyhdistys ry:n hallinnoima valtakunnallisesti merkittävä museo. Museon toimintaan kuuluvat keskeisesti kansallisaarteistoksi muodostuneen kokoelman kartuttaminen, taiteen historiaa ja ajankohtaisia taideilmiöitä esittelevät vaihtuvat näyttelyt, alueellinen ja valtakunnallinen alan kehittäminen, museopedagogiikka sekä tutkimustoiminta. Taidemuseo on aktiivinen ja monipuolinen taiteen ja erilaisten yleisöjen kohtaamispaikka.

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

AMANUENSSIA

jonka tehtävänä on vastata taidemuseon viestinnästä, markkinoinnista, mediasuhteista ja Studio- ja Pimiö-näyttelyihin liittyvistä tehtävistä.  

Edellytämme hakijalta taidemuseoalalle soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä ja taidemuseoalasta. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää taide- ja mediakentän tuntemusta ja kykyä hyödyntää monipuolisesti eri viestintäkanavia. Lisäksi arvostamme aloite- ja yhteistyökykyä, positiivista asennetta, järjestelmällisyyttä ja joustavuutta. Kokemus projektien vetämisestä ja tuottamisesta katsotaan eduksi. Työ alkaa 7.1.2013 tai sopimuksen mukaan.

Toimen peruspalkka on 2505,01 e/kk.

Turun Taideyhdistyksen hallitukselle osoitetut hakemukset asianmukaisine liitteineen pyydetään toimittamaan 9.11.2012 klo 16 mennessä Turun taidemuseoon, Aurakatu 26, 20100 Turku.

Tiedustelut virka-aikana:
museonjohtaja Kari Immonen
puh. (02) 262 7099
kari.immonen(at)turuntaidemuseo.fi

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2020