Taidemuseon senioripäivä
09.03.2010

KUKKIA IKÄ KAIKKI

Taidemuseon senioripäivä ke 24.3.2010 klo 13-16


Turun taidemuseon senioripäivässä keskiviikkona 24.3. klo 13-16 nautitaan kevään kunniaksi kukkaloistosta. Esillä olevassa Floromania-näyttelyssä tutustutaan kuvataiteessa esiintyviin kukka- ja kasviaiheisiin sekä rat-kotaan niihin liittyvää symbolismia ja salaperäistä kukkasten kieltä. Kasvukautta aloitellaan myös elävien kukkien kera, kun Tuorlan maaseu-tuoppilaitoksen puutarhuriopiskelijat antavat vinkkejä oman parvekepuutarhan suunnitteluun ja rakentamiseen. Päivän teeman mukaisesti osallistujien toivotaan myös pukeutumaan tai asustautumaan kukkiin, sillä päivän päättää iloinen valokuvausstudio Ateljeeri Ruusu&Ruusunen, jossa senioripäivään osallistujien on mahdollista otattaa itsestään kukoistava potretti. Valokuvista muodostetaan pieni näyttely museon kahvilaan senioripäivän jälkeen.
Senioripäivän ohjelmaan voi osallistua museon sisäänpääsyn hinnalla (elä-keläislippu 5 ¤).
                        

Senioripäivän ohjelma ke 24.3.


13.00   
Ryhmä1: Opastettu kierros Floromania-näyttelyyn. Tutustutaan oppaan johdolla kukkien ja kasvien symboliikkaan taiteessa.

Ryhmä2: Parvekepuutarha herää kevääseen! Tuorlan maaseutuoppilaitoksen puutarhuriopiskelijat antavat vinkkejä oman parvekepuutarhan suunnitte-luun ja rakentamiseen.

14.00
Ryhmä2: Opastettu kierros Floromania-näyttelyyn. Tutustutaan oppaan johdolla kukkien ja kasvien symboliikkaan taiteessa.

Ryhmä1: Parvekepuutarha herää kevääseen! Tuorlan maaseutuoppilaitoksen puutarhuriopiskelijat antavat vinkkejä oman parvekepuutarhan suunnitte-luun ja rakentamiseen.

15.00
Ateljeeri Ruusu&Ruusunen, iloinen valokuvausstudio, jossa senioripäivään osallistujilla on mahdollisuus otattaa itsestään kukoistava muotokuva.

Myös museokahvila Café Victor on avoinna ja tarjoaa palvelujaan. Seniori-päivän tarjouksena kahvi ja pulla 3,50¤.
 
Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2020