Puuhaa pienille hiihtolomalaisille Turun taidemuseossa 21. - 26.2.2012
19.02.2012

Puuhaa pienille hiihtolomalaisille Turun taidemuseossa 21. - 26.2.2012

Turun taidemuseo tarjoaa hiihtolomaviikolla 21.–26.2. omatoimista ohjelmaa koko perheelle. Mestariteos-puuhapajassa kokoelmanäyttelyn Crème de la Crème teoksista pääsee luomaan omat, parannellut versiot värein ja tekstein. Mallia voi katsoa myös puuhapajaa ympäröivistä, alkuperäisistä mestariteoksista.

Museon alakerrassa lomalaiset voivat lähteä Taidelöytöretkelle DEJA VU -näyttelyyn kartoittamaan tuntematonta. Näyttelyn teoksista on poimittu jännittäviä yksityiskohtia ja löytöretkeilijöiden tehtävänä on löytää ne. Osa yksityiskohdista löytyy helpommin, osaa pitää etsiä hiukan kauemmin ja katsoa taideteoksia oikein tarkasti. Löytöretkellä voi koko perheen voimin ja pohtia yhdessä, mitä taidelöytöretkelle kannattaisi pakata mukaan. Asuukohan paperilinnassa joku? Miksi linnuilla on myös latinankieliset nimet? Voiko maalilla kirjoa? Saako veistos olla kevyt tai taulu läpinäkyvä? Taidelöytöretken varusteet voi lainata veloituksetta museon kassalta.
    
Mestariteos-puuhapaja ja Taidelöytöretki ovat avoinna hiihtolomaviikolla tiistaista perjantaihin klo 11–19 ja lauantaista sunnuntaihin klo 11–17. Toimintaan osallistuminen on lapsille maksutonta ja aikuisille pääsylipun hintaan (8 / 5 euroa) kuuluvaa.

Lisätietoja:
Harjoittelija Elina Battarbee
elina.battarbee(at)turuntaidemuseo.fi


 

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2020