Kotimaisen indiemusiikin huiput esiintyvät Turun taidemuseossa: Syksyn avaa Topi Saha 5.10.
27.09.2019


Kotimaisen indiemusiikin huiput esiintyvät Turun taidemuseossa:
MUSEON KEIKKASYKSYN AVAA TOPI SAHA LA 5.10.

Ripauksen parempi museokahvila Café Victor tuo jälleen Turun taidemuseoon kotimaisen indiemusiikin suosituimpia nimiä. Syksyn aikana musiikinystäviä hemmotellaan neljällä lämminhenkisellä, akustisella konsertti-illalla.
 
Keikkasarjan avaa lauantaina 5.10. Kaustisella syntynyt Topi Saha, väkevistä sanoituksistaan ja vähäeleisistä kappaleistaan tunnettu laulaja-lauluntekijä, jota on tituleerattu myös kotimaisen folkin toivoksi. 

Marraskuussa 2.11. estradin ottaa haltuun uutta kotimaista folkia esittelevä laulaja-lauluntekijä Ylva Haru. Tove Janssonin mökkisaarelta Klovharusta lähtöisin oleva artisti on luonut nahkansa uudelleen juurevan kitarasoundin ja lauluharmonian ympärille.

Joulukuun alkua tahdittavat 7.12. Laura Moisio & Viitasen Piia. Molemmat artistit ovat kulkeneet omaa monimuotoista tietään lauluntekijyyden parissa ja julkaisseet kolme täyspitkää levyä, joista uusimpia yhdistävät viiden tähden arviot ympäri mediaa. Syksyn päättää 21.12. Pimeys, joka on noussut 2010-luvun aikana yhdeksi arvostetuimmista suomalaisista yhtyeistä. Keikalla kuullaan neljännen albuminsa juuri julkaissutta niin jäsenistöltään kuin soundiltaankin uudistunutta Pimeyttä.

Konserttilippuja voi ostaa Café Victorista ja keikkailtana ovelta, mikäli lippuja on jäljellä. Ovet avataan klo 19, showtime klo 20. Keikat kestävät noin tunnin ilman väliaikaa. Esteetön pääsy.

Yhteistyössä: Alt Agency & Management, Dex Viihde Oy ja Hög.

Syksyn keikat:

la 5.10. Topi Saha
la 2.11. Ylva Haru
la 7.12. Laura Moisio & Viitasen Piia
la 21.12. Pimeys

Lisätietoja:
Eetu Korhonen / Ripaus
040 5687 508
kahvila@ripaus.fi
ripaus.fi

Ripauksen parempi kahvila Café Victor
Turun taidemuseo, Aurakatu 26, Turku

Kahvila on avoinna museon aukioloaikoina.
Asiointi ei edellytä museon pääsymaksun maksamista.
 
Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2020