Talviloman minitaideleiri 21.-23.2.
09.02.2018

Ohjelmaa lomaileville alakoululaisille talvilomaviikolla 21.–23.2.

TAIDEMUSEON MINITAIDELEIRI


Turun taidemuseon järjestämällä alakouluikäisille suunnatulla minitaideleirillä inspiroidutaan Rut Brykin satumaisesta ja värikkäästä keramiikasta. Kolmipäiväisen leirin aikana tutustutaan Rut Brykin näyttelyyn, Brykin käyttämiin materiaaleihin ja tekniikkoihin sekä luodaan yhteinen, keraaminen reliefiteos.

Leirin ensimmäisenä päivänä tutustutaan Turun taidemuseossa esilläolevaan Rut Bryk – Taikalaatikko -näyttelyyn ja Brykin satumaisiin ja värikkäisiin keramiikkateoksiinsa. Millaisia aiheita hän käsitteli teoksissaan ja millaisia tarinoita niistä löytyy? Teosten värimaailmaa ja muotoa tutkitaan piirtämällä ja värittämällä, samalla kerätään inspiraatiota omaan taideprojektiin.

Seuraavina leiripäivinä työskennellään Vimmassa, missä ohjaajana toimii kuvataiteilija Sanna Vainionpää. Vuorossa on tutustumista erilaisiin tekniikkoihin sekä omien kohokuvien ja veistosten tekemistä. Leirin lopuksi valmiit teokset pääsevät esille museoon Taikalaatikko-näyttelyn yhteyteen, jonne rakennetaan leiriläisten oma tilapäinen näyttely.

Taideleirin osallistumismaksu 10 ¤ / lapsi. Ohjaus sekä suomeksi että ruotsiksi. Ilmoittautumiset 14.2. mennessä museolehtori Anna Skultille: anna.skult@turuntaidemuseo.fi tai museon kassalle info@turuntaidemuseo.fi / (02) 2627 100.

LISÄTIEDOT
museolehtori Anna Skult
anna.skult@turuntaidemuseo.fi
www.turuntaidemuseo.fi

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2020