Venäjänkielisiä yleisöopastuksia Turun taidemuseossa
11.12.2012

Toivotamme venäjänkieliset vierailijat tervetulleiksi venäjänkielisille yleisöopastuksille Turun taidemuseon kokoelmanäyttelyyn sekä uudistuneille venäjänkielisille verkkosivuille. 

Venäjänkielisiä yleisöopastuksia Turun taidemuseossa

Turun taidemuseo tarjoaa joulukuussa 2012 ja tammikuussa 2013 venäjänkielisiä yleisöopastuksia Crème de la Crème - Mestariteoksia Turun taidemuseon kokoelmasta näyttelyyn.

Museon yläkerran täyttää yli sata tunnetuinta ja toivotuinta kokoelmaklassikkoa. Näyttely rohkaisee pohtimaan, mikä oikeastaan on mestariteos ja miten klassikot syntyvät. Klassikkokattaukseen kuuluu teoksia muun muassa Akseli Gallen-Kallelalta, Victor Westerholmilta, Albert Edelfeltiltä, Elin Danielson-Gambogilta, Pekka Haloselta, Eero Järnefeltiltä ja Hugo Simbergiltä.

Kaikille avoimet yleisöopastukset eivät vaadi ennakkovarausta ja niille voi osallistua ostamalla pääsylipun näyttelyyn (perjantaisin klo 16–19 museoon on ilmainen sisäänpääsy). Opastus kestää noin tunnin ja ryhmän maksimikoko on 25 henkilöä. Opastus alkaa museon aulasta.

Turun taidemuseon venäjänkieliset verkkosivut ovat uudistuneet ja verkkosivuiltamme löydät nyt venäjäksi museon perustietojen lisäksi tietoa kaikista palveluistamme sekä esittelyn Turun taidemuseon kansallisesti merkittävästä taidekokoelmasta. Kokoelman helmiä esittelevä verkkogalleria avaa kevyesti teosten tematiikkaa ja esittelee taiteilijoiden taustoja lyhyiden tekstien kautta.

Venäjänkieliset avoimet yleisöopastukset:

Perjantaina 28.12, keskiviikkona 2.1, torstaina 3.1, perjantaina 4.1, perjantaina 11.1 klo 17 sekä lauantaina 5.1 ja sunnuntaina 6.1 klo 12.

 

Turun taidemuseon venäjänkieliset verkkosivut:

www.turuntaidemuseo.fi/ru

 

Verkkosivuilta löydätte myös ohjeet venäjänkielisen opastuksen tilaamiseksi sekä tilausopastusten hinnat.

 

Lisätietoja:

Projektityöntekijä Elina Battarbee

tel +358 (0)50 400 3249

elina.battarbee@turuntaidemuseo.fi

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2020