Café Victor

Café Victor tarjoaa korkeatasoista ja kansainvälistä kahvilakulttuuria tunnelmallisessa museomiljöössä. Raikas tuotevalikoima koostuu tuoreista ja herkullisista leivonnaisista, laadukkaasta kahvista ja päivittäin vaihtuvasta lounaasta.

Kahvila on avoinna museon aukioloaikoina. Asiointi ei edellytä museon pääsymaksun maksamista.

LOUNAS JA VIIKONLOPPUAAMIAINEN

Lounasta tarjoillaan tiistaista perjantaihin klo 11-14. Keittolounaan hintaan (8,50) sisältyy aamulla leivottua leipää, pieni salaatti ja Turun kahvipaahtimon kahvia tai Teepolun teetä. Lisäksi valikoimista löytyy ruokaisia salaattiannoksia ja suolaisia piiraita. Viikon lounaslistan löydät Facebookista.

Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-14 kasvispainotteinen myöhäisaamiainen pöytiintarjoiltuna. Aamiaisen hintaan (18 ¤) sisältyy 4 pientä annosta ja juomat.

KEVÄÄN KEIKAT

Syksyllä järjestetyt konsertit saavat jatkoa! Café Victor tuo kotimaisen indiemusiikin suosituimpia nimiä Turun taidemuseoon yhteistyössä ohjelmatoimisto Alt Agencyn kanssa.  Kevään aikana luvassa on jälleen kolme lämminhenkistä iltaa, joiden aikana voi musiikin ohella nauttia virvokkeista ja muista kahvilan herkuista.

la 2.2. Antti Autio
la 2.3. Kynnet (Special set)
la 4.5. Burning Hearts

Konserttilippuja voi ostaa suoraan Café Victorista. Ennakko 10 ¤ / ovelta 12 ¤, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Ovet avataan klo 19. Keikat alkavat klo 20 ja kestävät noin tunnin ilman väliaikaa. Esteetön pääsy.

Konserttilipulla kaksi yhden hinnalla museon näyttelyihin! Etu on voimassa 31.5.2019 saakka.

OTA YHTEYTTÄ

Kahvilatoimintaa pyörittää turkulaisyritys Oy Ripaus Ab, joka vastaa museossa järjestettävien tilaisuuksien cateringista ja tarjoaa cateringpalveluita myös muualla Turun alueella. Laadukasta ja herkullista linjaa ylläpitävät Kaffillarista tutut Eetu Korhonen ja Annika Hotti sekä Kuori Food & Winessa aiemmin vaikuttanut keittiömestari Jessica Sorsakari.

Eetu Korhonen 040 5687 508 / kahvila@ripaus.fi / ripaus.fi

Facebook  / Instagram


Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2019