Café Victor

Ripaus nautintoa tekee elämästä parempaa

Ripauksen parempi kahvila Café Victor tarjoaa luovaa ja harkittua ruokaa oman näköisellä tyylillä. Raaka-aineet ovat luonnon mestariteoksia ja ne saavat maistua ja näkyä ruoassamme. Kahvilan leivonnaiset ja muut herkut valmistetaan tuoreista raaka-aineista omassa keittiössä ja asiakkaille tarjotaan vain parasta. Hyvä kahvi ja loistava palvelu kruunaavat elämyksen upeassa miljöössä Turun taidemuseossa. Juomat ja virvokkeet hankimme paikallisilta pienpanimoilta, -paahtimoilta ja -mehustamoilta.

Kahvila on avoinna museon aukioloaikoina. Asiointi ei edellytä museon pääsymaksun maksamista.

HUOM! Suljettu 26.12. ja 31.12.2019.

Lounas ja viikonloppuaamiainen

Lounasta tarjoillaan tiistaista perjantaihin klo 11-14. Keittolounaan hintaan (8,50) sisältyy aamulla leivottua leipää, pieni salaatti ja laadukasta pienpaahtimokahvia tai teetä. Lisäksi valikoimista löytyy ruokaisia salaattiannoksia ja suolaisia piiraita. Viikon lounaslistan löydät Facebookista.

Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-14 kasvispainotteinen myöhäisaamiainen pöytiintarjoiltuna. Aamiaisen hintaan (20 ¤) sisältyy 4 pientä annosta ja alkoholittomat juomat.

Keikkasyksy 2019

Café Victor tuo jälleen kotimaisen indiemusiikin suosituimpia nimiä Turun taidemuseoon. Syksyn 2019 aikana luvassa on neljä lämminhenkistä iltaa, joiden aikana voi musiikin ohella nauttia virvokkeista ja muista kahvilan herkuista.

5.10. Topi Saha (ennakko 10 ¤ / ovelta 12 ¤) -> FB event
2.11. Ylva Haru (ennakko 10 ¤ / ovelta 12 ¤) -> FB event
7.12. Laura Moisio & Viitasen Piia (ennakko 15 ¤ / ovelta 15 ¤) -> FB event
21.12. Pimeys (ennakko 15 ¤ / ovelta 18 ¤) -> FB event

Konserttilippuja voi ostaa ennakkoon Café Victorista ja ovelta, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Ovet avataan klo 19. Keikat alkavat klo 20 ja kestävät noin tunnin ilman väliaikaa. Esteetön pääsy.

Syksyn workshopit ja tastingit

ti 5.11. klo 17–19 Kranssipaja
Kranssipajassa valmistetaan kaunis kranssi floristi Kristiina Suo-Kustaan (Blomma Creatives) ohjauksella. Café Victor tarjoaa lämmittävää glögiä. Hinta 55 ¤. Ilmoittautumiset: kahvila@ripaus.fi -> FB event

pe 15.11. klo 17–19 Oluttasting
Kakola Brewing Companyn oluttastingissä maistellaan Kakolan panimon uusia tuttavuuksia ja vanhoja klassikoita. Café Victor tarjoaa oluiden seuraksi pientä syötävää. Tastingin vetäjänä toimii oluentekijä Peter Torniainen. Hinta 30 ¤. Ilmoittautumiset: kahvila@ripaus.fi

to 12.12. klo 17–19 Teetasting
Tasting johdattelee laadukkaan teen maailmaan. Teepolun Matti Kalliokorpi kertoo teen historiasta ja jaottelusta eri teetyyppeihin. Illan aikana tutustutaan 4-5 kuuluisaan teelaatuun hauduttamalla ja maistelemalla. Hinta 20 ¤. Ilmoittautumiset: kahvila@ripaus.fi

Ota yhteyttä

Turkulaisyritys Oy Ripaus Ab vastaa museon kahvilatoiminnasta, museossa järjestettävien tilaisuuksien cateringista ja tarjoaa cateringpalveluita myös muualla Turun alueella. Laadukasta ja herkullista linjaa ylläpitävät Kaffillarista tutut Eetu Korhonen ja Annika Hotti sekä Kuori Food & Winessa aiemmin vaikuttanut keittiömestari Jessica Sorsakari.

Eetu Korhonen 040 5687 508 / kahvila@ripaus.fi

ripaus.fi

Facebook  / Instagram

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2019