Café Victor

Ripaus nautintoa tekee elämästä parempaa

Ripauksen parempi kahvila Café Victor tarjoaa luovaa ja harkittua ruokaa oman näköisellä tyylillä. Raaka-aineet ovat luonnon mestariteoksia ja ne saavat maistua ja näkyä ruoassamme. Kahvilan leivonnaiset ja muut herkut valmistetaan tuoreista raaka-aineista omassa keittiössä ja asiakkaille tarjotaan vain parasta. Hyvä kahvi ja loistava palvelu kruunaavat elämyksen upeassa miljöössä Turun taidemuseossa. Juomat ja virvokkeet hankimme paikallisilta pienpanimoilta, -paahtimoilta ja -mehustamoilta.

Kahvila on avoinna museon aukioloaikoina. Asiointi ei edellytä museon pääsymaksun maksamista.

HUOM! Museo ja kahvila ovat suljettu 6.-23.1.2020.

Lounas ja viikonloppuaamiainen

Lounasta tarjoillaan tiistaista perjantaihin klo 11-14. Keittolounaan hintaan (8,50) sisältyy aamulla leivottua leipää, pieni salaatti ja laadukasta pienpaahtimokahvia tai teetä. Lisäksi valikoimista löytyy ruokaisia salaattiannoksia ja suolaisia piiraita. Viikon lounaslistan löydät Facebookista.

Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-14 kasvispainotteinen myöhäisaamiainen pöytiintarjoiltuna. Aamiaisen hintaan (20 ¤) sisältyy 4 pientä annosta ja alkoholittomat juomat.


LIVE @ Café Victor

Café Victor tuo jälleen kotimaisen indiemusiikin suosituimpia nimiä Turun taidemuseoon. Kevään aikana luvassa on neljä intiimiä klubikeikkaa, joiden aikana voi musiikin ohella nauttia virvokkeista ja muista kahvilan herkuista. 

1.2. Pekko Käppi (soolo)
7.3. Rosita Luu (duo)
4.4. M (akustinen trio)
2.5. Samae Koskinen (soolo)

Konserttilippuja voi ostaa ennakkoon Café Victorista ja ovelta, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Ovet avataan klo 19, showtime klo 20. Esteetön pääsy.

 

Ota yhteyttä

Turkulaisyritys Oy Ripaus Ab vastaa museon kahvilatoiminnasta, museossa järjestettävien tilaisuuksien cateringista ja tarjoaa cateringpalveluita myös muualla Turun alueella. Laadukasta ja herkullista linjaa ylläpitävät Kaffillarista tutut Eetu Korhonen ja Annika Hotti sekä Kuori Food & Winessa aiemmin vaikuttanut keittiömestari Jessica Sorsakari.

Eetu Korhonen 040 5687 508 / kahvila@ripaus.fi

ripaus.fi

Facebook  / Instagram

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2020