Museokortti

ALOITA VUODEN MITTAINEN KULTTUURIMATKA TURUN TAIDEMUSEOSTA!

Museokortti on 300 suomalaisen museokohteen yhteislippu, joka on voimassa vuoden ensimmäisestä käyttökerrastaan. Kortti on henkilökohtainen mutta sen voi ostaa myös lahjaksi. Museokortteja myyvät Turun taidemuseon lisäksi muut korttiin liittyneet museot ja Museot.fi -verkkokauppa.

Suomen museoliiton 2015 lanseeraamassa Museokortissa ovat mukana Suomen suurimmat taide- ja kulttuurihistorialliset museot, merkittävimmät erikoismuseot, alueelliset museokeskukset sekä paljon paikallisia museokohteita. Pelkästään Turussa kortilla voi vierailla 20 eri kohteessa. Mukana ovat Turun taidemuseon lisäksi mm. Aboa Vetus & Ars Nova, Forum Marinum ja Turun museokeskuksen museot. Listaus kaikista Museokortti-kohteista löytyy osoitteesta: www.museot.fi/museokortti. 

Uudet Museokortit maksavat 69 euroa ja vanhan kortin voi uusia sen voimassaoloaikana 64 euron hintaan.

Museokortin asiakassivun löydät osoitteesta Museot.fi/asiakassivu. Pääset sivulle syöttämällä 12-numeroisen asiakasnumerosi, jonka näet oman Museokorttisi etupuolelta. Ensimmäisellä käyttökerralla luot itsellesi myös henkilökohtaisen salasanan, jonka avulla pääset kirjautumaan sivulle vastaisuudessa.

Facebook.com/Museokortti
Twitter.com/Museokortti
Instagram.com/Museokortti


Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2020