Museokortti

ALOITA VUODEN MITTAINEN KULTTUURIMATKA TURUN TAIDEMUSEOSTA!

Museokortti on 250 suomalaisen museokohteen yhteislippu, joka on voimassa vuoden ensimmäisestä käyttökerrastaan. Kortti on henkilökohtainen mutta sen voi ostaa myös lahjaksi. Museokortteja myy Turun taidemuseon lisäksi muut korttiin liittyneet museot ja Museot.fi -verkkokauppa.

Suomen museoliiton toukokuussa 2015 lanseeraamassa Museokortissa ovat mukana Suomen suurimmat taide- ja kulttuurihistorialliset museot, merkittävimmät erikoismuseot, alueelliset museokeskukset sekä paljon paikallisia museokohteita. Pelkästään Turussa kortilla voi vierailla 20 eri kohteessa. Mukana ovat Turun taidemuseon lisäksi mm. Aboa Vetus & Ars Nova, Forum Marinum ja Turun museokeskuksen museot. Listaus kaikista Museokortti-kohteista löytyy osoitteesta: www.museot.fi/museokortti. 

Vuonna 2018 uudet Museokortit maksavat 68 euroa ja vanhan kortin voi uusia sen voimassaoloaikana 59 euron hintaan.

JOULUTARJOUS! Joulutarjouksena saat ylimääräisen lisäkuukauden automaattisesti kaikkiin kampanja-aikana käyttäjäksi kirjatuille korteille, kampanja-aikana yhdistetyille korteille ja kampanja-aikana uusituille korteille. Tarjous on voimassa 27.11. – 31.12.2018.

Museokortin asiakassivun löydät osoitteesta Museot.fi/asiakassivu. Pääset sivulle syöttämällä 12-numeroisen asiakasnumerosi, jonka näet oman Museokorttisi etupuolelta. Ensimmäisellä käyttökerralla luot itsellesi myös henkilökohtaisen salasanan, jonka avulla pääset kirjautumaan sivulle vastaisuudessa.

Facebook.com/Museokortti
Twitter.com/Museokortti
Instagram.com/Museokortti


Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2018